Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Biztosan terhesseg vagy mi...

Biztosan terhesseg vagy mi lehet? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Szoval tobb mint ket hete meg kelett volna jonnie eltunk szexualis eletet a baratommal es nem vedekeztunk mert "vigyazott" tudom hogy ez semmit nem jelent... Nincs semmi panaszom se hanyinger se semmi annyi hogy a melleim nagyobbak es erzekenyebbek de ez ugye menstruacio elott is eszlelheto nalam most elegge kipattogott az arcom es zsiros is a borom mint minden menstruacio elott... 13.-an kellene ujra megjonnie varjak addig hatha kimaradt vagy csinaljak tesztet? Eleg sokat stresszelek ezen ... Kerlek segitsetek!

2016. aug. 1. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet
2016. aug. 1. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha már két hete késik, akkor tesztelni kell, nem várni a következőre. Nem biztos a terhesség, de lehetséges. Amiket mondtál, azok nem terhességi tünetek, de azok annyira változóak, hogy inkább csak gyanújelek, mint biztosak.
2016. aug. 1. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem védekeztek, esélyes.

Nekem SEMMI tünetem nem volt, csak a kimaradt menzesz. Végig tökéletesen jól voltam, vendéglátásban dolgoztam, vezettem, ha nem nő a hasam, fel sem tűnt volna hogy terhes vagyok (persze képletesen, mert tudtam róla az elejétől).

2016. aug. 1. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Na vegre 17 nap kesessel de megjott egyebkent csinaltam egy tesztet tegnap delutan es egyet ma reggel is , mindketto negativ lett es aztan neztem hogy megjott en annyira orultem aaaaa , koszonom a valaszokat:)
2016. aug. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!