Strandolhatok menstruácio alatt?
Szia! 6. Nap akkor valoszinuleg mar nagyon a veget jarod! :D
Nagyon meg van meg?
Ha igen akkor tamponnal max felorara be mehetsz a vizbe mert nem is higenikus es eleg gaz szitu ha meg rendesen meg van es uszik utanad a piros csikocska!
Ha viszont mar epp h csal van valami szerintem nyugodtan be mehetsz, (en is be mennek) viszont azert hogy tenyleg semmi fertozes ne legyen en be tennek meg egy mini tampont!
Remelem segitettem! Jo furdozest neked! :)
Akkor nyugodtan standolj en azt mondom! :)
Viszont miert nem szeretnel tampont hasznalni?
Hidd el sokkal kenyelmeseb es eszrevetlenebb a menstruaciod! En 18 eves vagyok es 4 eve mensizek! Az elejen en is izelzem tole es nem akartam semmi penzert! Hozza teszem itt meg 5-6 napig tartott!
Aztan egy alkalommal ki probaltam a tampont es azota nem is hasznalnek ujra betetet!!!!! Es a menatruaciom is el mulik 3 nap alatt! 4. Nap nekem is mar csak kicsi barnazas! Szerintem probald ki max ha nem tetszik maradsz a betetnel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!