Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bocsi hogy megint írok. "...

Bocsi hogy megint írok. " hónap múlva 14 vagyok lécci mondjaotk előjeleket. Már kezdek félni. Ha betöltöm a 14-et elmenjek orvoshoz? :O

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A folyás is előjele,ne aggódj.
2010. ápr. 17. 17:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Azért mert megjön a mesid nem sokára,dehogy kell orvoshoz menned,ez tök normális dolog,akkor kell menni ha baj van,illetve ha nagyobb vagy már és párkapcsolatot szeretnél létesíteni egy fiúval és tabletával akarsz védekezni.Leírom előre Egyébként előfordul az első években a lányoknál hogy néha rendszertelenül jön meg,kimarad 1 hónap,vagy csúszik,de ez is normális.A lényeg hogy azért 16 éves korodra álljon be normálisan a dolog és havonta megjöjjön,ha párnapot csúszik az nem gáz.
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha 16-17 éves korodig nem jön meg a menstruációd, nőgyógyászhoz kell menni, hogy felderítsék, mi lehet a baj, úgyhogy még ne aggódj. Viszont a sárgás folyás miatt már most is elmehetnél nőgyógyászhoz, mert az akár gombás fertőzés is lehet. Ne félj a nőgyógyásztól, kellemetlen a vizsgálat az igaz, de inkább ez mint a betegség.
 14/20 anonim ***** válasza:
A sárgás fehéres folyás normális és minden nőnek van,ezt fehér folyásnak hívjuk és a hüvely tisztulását szolgálja,használj tisztasági betétet,16 éves korig kell megjönnie mindenképp,de szerintem nálad már nem sokára meg kell jönnie,szóval mindig legyen nálad biztonság kedvéért betét.
2010. ápr. 17. 17:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. MOst megnyugodtam bizonyos dolgokkban.:)
2010. ápr. 17. 17:52
 16/20 anonim ***** válasza:
A sárgás folyás szerintem valójában fehér,de például a pisitől is lehet ilyen a színe,illetve mivel most fog még csak megjönni ezért is lehet más.Nekem is előszőr sárgás volt,madj teljes fehér színűvé vált és olyan is volt amikor inkább átlátszónak mondtam volna mint fehérnek,ettől nem kell félned.
2010. ápr. 17. 17:53
 17/20 anonim ***** válasza:

Nyugi egészséges vagy és nem sokára megjön!

Nekem is kezdettben sárgás volt és utána lett fehér,de néha ha a tisztaságbetétemnél láttom hogy inkább sárgás,mert 1-2 csepp pisi is kerül oda,meg nincs mindig zsepi nálam meg papír a WC-ben,amit használhatnék.

2010. ápr. 17. 17:55
 18/20 A kérdező kommentje:
Most olvastam róla, hogy menstruáció előtt egy évvel jelentkezik a "fehér folyás". És szerintem nekem úgy nemsokára letelik az egy év körülbelül úgy nyáron lesz, hogy egy éve van.
2010. ápr. 17. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez egyén függő,én 11 évesen lettem nagylány,de csak a mensim után lett folyásom,és elejinte 10 napig is volt mensim,ami kicsit hosszú idő,de nem vészes,valakinek meg 3-5 nap elég,egyébként nekem is belállt két éven belül 5-7 napra.Amikor előszőr megjön akkor néha ilyen barnás,narancssárgás trucsit lát az ember,ami idővel vér színű lesz,valamikor már a normál mensi előtt jelentkezhet pár nappal is ez,de nálam pl a mensi előtt 5 percel volt ilyen és utána normál vér.Szóval semmitől se ijedj meg,mindenkinél kicsit másképp van.
2010. ápr. 17. 18:04
 20/20 anonim ***** válasza:
nekem meg majd 2 évig volt fehérfolyásom, ami télleg fehér, és nem sárga. néha lehet viszont sárga, de inkább fehér szokott lenni.
2010. ápr. 18. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!