Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy soha nem fogok...

Makaronka kérdése:

Lehet hogy soha nem fogok menstruálni?

Figyelt kérdés

15 vagyok. utána olvastam hogy teljesen felkészüljek rá.

ez pár napja volt azóta tisztára beparáztam mert szinte mindenkinek már 12-13 éves korába megjött .

vagy még elöbb is.

a környezetemben már mindenkinek meg van, és anyu sem volt az a nagyon későn érő típus mint én.

léci, válaszoljatok mihamarabb!

2016. júl. 27. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
olyan nincs
2016. júl. 27. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Van akinek később jön meg, de ha aggódsz, beszélj édesanyáddal, és menjetek el egy nőgyógyászhoz.
2016. júl. 27. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Van aki nem menstruál, de ritka, szóval elég valószínű hogy te csak későn érő vagy. Még ha 18 évesen jön meg az is normális, nem feltétlenül jelent szervi gondot, de ha nagyon ideges vagy el lehet menni most is nőgyógyászhoz. Amúgy én ismerek olyat aki 15 évesen kezdte, szóval nyugi:)
2016. júl. 27. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az üziket! Tényleg!
2016. júl. 28. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogyis kell ezzel még nőgyógyászhoz menni!

Nekem is 17 éves korom után jött meg, azóta is teljesen rendszeres 2 gyerekem van.

17,18 éves korig illene megjönnie, majd ha esetleg nem jönne meg addig, akkor menj orvoshoz!

2016. júl. 29. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért érdemes egyszer rákérdezni nőgyógyásznál. Igen, van akinek mondjuk 17 évesen jön meg, azzal nincs is gond. De ha tényleg valami hormonális zavar vagy szervi rendellenesség áll a háttérben, akkor viszont jobb ha hamarabb kiderül, és megkezdhetik a szükséges kezelést. Ha nincsen gond, akkor legfeljebb pár megnyugtató szóval hazaküldenek.
2016. júl. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!