16évesen deciora fogamzásgátló?
16eves vagyok a baratommal kicsivel tobb mint 1 eve vagyunk egyutt es 1honapja kezdtem gyogyszert szedni. De sajnos sok olyat olvastam ezekrol hogy tonkre tehetik a hormon haztartasom es ha kb10 ev mulva szeretnek gyereket mar nem lehet... igaz ez?mert ha igen akkor abba hagyom a szedeset mert en nagyon szeretnek sajat gyerekeket mert imadom oket.
Gumirol annyi a velemenyunk hogy a neves markak is ugyanugy elszakadtak mint az olcsobb tarsai ugy hogy nem is csinaljuk allatok modjara....
Koszonom a valaszokar
1. Annak nem lehet a gyógyszertöl gyereke, akinek egyébként sem lehetne. A legtöbb nö, aki egészséges és úgy szedi, nem akadályozza a késöbbi teherbeesét.
2. Ha a gumi mindig elszakad, akkor valamiért rosszul használjátok, megfelelö, elöírásszerü használat mellett nem szakad.
Párommal kB 250 db lifestyle gumit használtunk, egy se szakadt el. Bénák vagytok, bocsi.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!