Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak is kizárólag óvszerrel...

Csak is kizárólag óvszerrel ilyen esetben lehet sexelni?

Figyelt kérdés
Eddig is óvszerrel védekeztünk, tehát ő nem kaphatott el tőlem semmit, csak most múlthét kedd óta szedek fogamzásgátlót és azóta véreztem, ma elmentem nőgyógyászhoz és mondta, hogy normális ugye... ma elmúlt a vérzés, és kiderült, hogy enyhe fertőzésem van, amire kaptam kúpot meg kenőcsöt. Az lenne a kérdésem, hogy akkor meddig nem lehet szeretkezni?
2010. ápr. 16. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Lehet szeretkezni, de a visszafertőződés elkerülése érdekében tanácsosabb a kezelés végéig még óvszert használni.
2010. ápr. 16. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2010. ápr. 16. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tanácsos a kezelés végéig szeretkezni. Mert a fertőzés gyulladással jár, amit súlyosbíthatnak a szex során szerzett apróbb hámsérülések, kidörzsölődés...Inkább gyere hamarabb rendbe és utána már nincs akadály, monthogy elhúzódjon a gyógyulás.Gondolom kicsit kibírjátok :-)Jobbulást!
2010. ápr. 16. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:

A 2. válaszolónak van igaza!!

Aíg a gyulladás és fertőzés el nem múlik, nem ajánlatos. Amúgy a legtöbb kúpra rá is van írva, hogy roncsolja az óvszert (így nem biztos, hogy véd a fertőzés ellen), valamint, aki beteg, az várja meg amíg meggyógyul!

2010. ápr. 16. 20:09
 5/9 A kérdező kommentje:
ajj :( hát igen, ő is megértené, csak olyan rossz, 18 hónaposak leszünk aztán, szerettem volna megünnepelni ilyen módon, de akkor mást kell kitalálnom :) Köszönöm a jó tanácsokat !
2010. ápr. 16. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg a pasidat is kezelitek, különben visszafertőz.
2010. ápr. 17. 00:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor azt mondta a doki, ne szeretkezzünk a kezelés végéig.
2010. ápr. 17. 07:10
 8/9 anonim ***** válasza:
NO SEX! dokinak mondani kellett volna :(
2010. ápr. 17. 20:05
 9/9 A kérdező kommentje:
hát ez igaz :/ mondjuk 3 nap kibírjuk, utána meg úgyis +5 nap lesz belőle , mert hétköznap nem találkozunk :( Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2010. ápr. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!