Mi lehet az oka rendszeresen jelentkező barnás folyásnak a menzesz előtt kb.1 héttel?
Valószínűleg akkor van peteérésed, és akkor kellene próbálkozni, ha babát szeretnél.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Azt nem írtad, hogy kb egy héttel előtte kezdődik, és a mensiig tart, vagy csak egy napon jelentkezik?
Mert ha csak egy napig barnázol, akkor egyetértek az előttem szólóval, ha viszont egy hétig, akkor hormonális problémára ( pl. sárgatest elégtelenség ) utalhat. Ha ez utóbbi, akkor a hőgörbéd úgy néz ki, hogy a barnázás kezdetén elkezd leesni az ébredési hőd, mert nem termelődik elég progeszteron, ami fenntarthatná.
Peteérés nem hiszem, hogy akkor van, mert azt szoktam érezni, meg szedek peteérést segítő gyógyszert is már 6 hónapja.
Nem csak egy napig tart, hanem a menzesz előtt kb.1 héttel kezdődik, és tart amíg meg nem jön a menzesz.
A 2. válaszoló vagyok.
Akkor hormonális. Vezess hőgörbét, és ha beigazolódik, amit írtam, keresd fel az orvosod. ( mármint, ha babaprojekten vagy ) A sárgatest elégteleség ugyanis olyan probléma, hogy megtermékenyül ugyan a petesejt, de nem tud beágyazódni, mert idő előtt leválik a méhnyálkahártya
Köszi! Mindenképp orvoshoz fordulok, mert már 1 éve nem jön össze a baba, és a peteéréssel szerintem nincs gond.
Sőt az utóbbbi 3-4 hónapban mindíg úgy éreztem terhes vagyok (persze lehet hogy csak beképzelem) , aztán mégsem így lett. A most 2 éves kisfiam pedig rögtön összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!