Ez így normális?
Az lenne a kérdésem, hogy 1 és fél éve menstruálok, néha elég rendszertelen. Már 5 napja megvan, (máskor is 5-7 napig szokott lenni)de most az 5-ik apon is még mindig megvan nem úgy mint máskor hogy már múlik el és olyasmi szaga van mint a onzerves halnak. Mielőtt megjött bedeg voltam (nátha, köhögés, torokfájás, láz) és antibiotikumot is szedtem. Januárban voltam nőgyógyásznál (vett törletet is kivizsgálásra, rákszűrésre és minden rendben volt). Nagyon félek, hogy valami bajom van, anyum szerint csak azért tart ilyen sokáig mert megfáztam.
14/L
Az hogy ilyen hosszú normális. Ha a vérzés vége után is furcsaságot tapasztalsz: marad a kellemetlen szag, furcsa a folyásod akkor érdemes visszamenni a nőgyógyászhoz.
Antibiotikum kúrák után a kevésbé szerencsések fogékonyak a hüvelyi fertőzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!