Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jön ilyen kevés vér...

Miért jön ilyen kevés vér menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Már aggasztóan kevés, nem is színezi be a betétet csak törlésnél látszik, ilyen átlátszó és véres folyás keveredve... Ma egész nap bent hagytam egy betétet, ami tudom nem higiénikus de kíváncsi voltam, és egész nap a legvékonyabb tisztasági betéten lett egy 50 forintos nagyságú folt... kicsit elkenődve. Szerintem ez nem normális, de azt mondják igen. Egyébként nem rendszertelen, 22-24 naponta jön meg és 7-8 napig tart. Most ez normális?

2016. júl. 21. 01:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet azért, mert kevesebbbet mozogsz?

Vagy ez egyszerűen csak ilyen, nekem is néha csak kevés jön. Normális, hidd el :)

Hány éves vagy? :)

2016. júl. 21. 02:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. júl. 21. 02:26
 3/5 A kérdező kommentje:

18 :/

Egyébként diétával sokat fogytam, 15 kilót, ennek lehet hozzá köze?

2016. júl. 21. 02:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet! Biztosan a diéta lesz az oka,hiszen az étkezés nagyon sokat tud változtatni a mensin. Szóval ne aggódj, vissza fog rendeződni.
2016. júl. 21. 04:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel kellett volan kezdened :) Én 20 kilót fogytam és nagyot dobott a mensimen. Igaz előtte (82 kilósan) 50+ napos ciklusaim voltak, szerintem a túlsúlyom miatt. Ahogy fogytam, kicsit rendbeszedődött, de közben bekaptam egy mononukleózist, amit így utólag a legyengült immunrendszeremnek tudok be, ami szintén megkavarta a ciklusom.

Szerintem abszolút összefügghet a kettő, de amíg rendesen és eleget eszel, addig nincs baj. Ha nem viszel be kb. 1500 kalóriát naponta (persze nem mindegy, miből, de csak így egyszerűen nézve) akkor oda kéne figyelned, ez lehet egy előjele annak, hogy a tested nem tud rendesen működni a kevés tápláléktól, komolyan kell venni.

Nem szeretnék butaságokat összevissza beszélni, tehát ha a következő menstruációkor is fennáll a probléma felkereshetnél egy szakértőt. :)

2016. júl. 21. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!