Miért jön ilyen kevés vér menstruáció alatt?
Nem lehet azért, mert kevesebbbet mozogsz?
Vagy ez egyszerűen csak ilyen, nekem is néha csak kevés jön. Normális, hidd el :)
Hány éves vagy? :)
18 :/
Egyébként diétával sokat fogytam, 15 kilót, ennek lehet hozzá köze?
Ezzel kellett volan kezdened :) Én 20 kilót fogytam és nagyot dobott a mensimen. Igaz előtte (82 kilósan) 50+ napos ciklusaim voltak, szerintem a túlsúlyom miatt. Ahogy fogytam, kicsit rendbeszedődött, de közben bekaptam egy mononukleózist, amit így utólag a legyengült immunrendszeremnek tudok be, ami szintén megkavarta a ciklusom.
Szerintem abszolút összefügghet a kettő, de amíg rendesen és eleget eszel, addig nincs baj. Ha nem viszel be kb. 1500 kalóriát naponta (persze nem mindegy, miből, de csak így egyszerűen nézve) akkor oda kéne figyelned, ez lehet egy előjele annak, hogy a tested nem tud rendesen működni a kevés tápláléktól, komolyan kell venni.
Nem szeretnék butaságokat összevissza beszélni, tehát ha a következő menstruációkor is fennáll a probléma felkereshetnél egy szakértőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!