Anorexia nervosa után mikor jön meg a menzeszem?
Figyelt kérdés
A koplalás és fogyás miatt nem jött meg. Diagnosztizáltak Anorexia nervosával, most gyógyulok, összeszedtem magam.kb.3 hónapja normális súlyt tartok, normálisan eszem, mégsem jött meg. Tudom, hogy idô kell neki, de mennyi? Meddig várjak kb. ? Pl. Ha még további 3 hónapig nem jönne meg, forduljak orvoshoz ez ügyben? Csak azért vagyok megilletôdve, mert a múltkor mikor a fogyás után elértem a normális súlyt, azonnal megjött a hónap végén. (Nekem akkor szokott) idén másodszorra visszaestem, sajnos, és azóta semmi, pedig már normális a súlyom.2016. júl. 18. 00:48
1/4 anonim válasza:
Szia! Ez igazabol mindenkinel valtozo. Nem szeretnelek megijeszteni, de van akinek soha tobbe nem jon meg. Remeljuk, te nem hozzajuk tartozol. Ne gorcsolj ra, biztos a te testednek most tobb ido kell. Es minden tiszteletem, a gygogyulasodert:)
2/4 anonim válasza:
Hahó! Nekem kb 6 hónapig abszolút nem volt, máskor meg alig. Ha jól emlékszem, a normális súly elérése után pár hónappal (kb 3) jött meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Akkor csak türelmesnek kell lennem.
2016. júl. 18. 20:37
4/4 A kérdező kommentje:
Megjött július hó végén :))
2016. aug. 9. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!