160 cm es 45 kg vagyok. Az utobbi idoben hatalmas hasam lett, pedig nem valtoztattam az etkezesi szokasaimon, es edzek rendszeresen. Nogyogyasznal voltam juniusban, nem latott semmit. Aprilisban volt egy kis balesetunk a parommal, kiszakadt az ovszer, de azota megjott normalisan - majusban kesett 12 napot, de megjott, juniusban 6 napot kesett, de megjott normalisan, sot, nagyobb gorcsokkel mint szokott -, de a hasam egesz nap nagy, nemcsak eves utan, es ulve sem fodrozodik, marad ugyanolyan. Valaki tudja mitol van ez??
2016. júl. 15. 22:29
1/6 anonim válasza:
Emésztési problémákat (pl. puffadás, székrekedés) nem tapasztalsz? Nem szedtél egészen véletlenül antibiotikumot az utóbbi időben?
2016. júl. 16. 01:43
2/6 A kérdező kommentje:
Nem mondanam szekrekedesnek, de mostanaban kevesebb van, puffadtam egy ideig, de akkor is ehgyomorra lapos hasam volt, most pedig nagy es kemeny, mar reggel is.
Nem szedtem antibiotikumot, sem mast.
2016. júl. 16. 10:14
3/6 anonim válasza:
Ha terhesség kizárva (tesztet csinálhatnál a biztonság kedvéért), akkor a beleidben lehet a probléma. Több rost (mennyi zöldséget eszel?) és napi 1 kiskanál lenmag segíthet kipucolni, de lehet, hogy az étrendedet is meg kellene kicsit változtatni. Mennyi kenyeret, lisztes vagy cukros ételt eszel általában?
2016. júl. 16. 16:23
4/6 A kérdező kommentje:
Kb egy hónapja két tesztem is negatív lett, de ha valaki ranezne tuti azt mondaná terhes vagyok.
Mindennap eszek zoldseget-gyumolcsot egyaránt, cukrot/cukros ételt keveset eszek, csak ha megkivanom de ez nem gyakori. Bár a mostani menzeszemnel sokat ettem... Kenyeret mindennap eszek.
Egyébként ment a zöld 👍 mindenkinek! :)
2016. júl. 16. 22:36
5/6 anonim válasza:
A tej is okozhat szorulást (egyeseknél viszont hasmenést) és puffadást, talán kipróbálhatnád, hogy milyen lenne, ha 1 hétig teljesen elhagynád a tejtermékeket.
Ha a bélflóráddal van a gond, gyógyteák (kamilla, borsmenta, gyömbér stb.) segíthetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!