Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még időben vagyok a menstruáci...

Még időben vagyok a menstruációval?

Figyelt kérdés
14/L tavasszal töltöttem a 14-et, kicsit későn érő típus vagyok, de az osztályomban már mindenkinek megjött :/

2016. júl. 15. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy mindenkinek megjött, csak azt mondják. Semmiről nem vagy lekésve, élvezd ki, hogy nem kell vele szenvedni.

19L

2016. júl. 15. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van. Semmiről nem maradtál le, lehet csak 16 éves korod körül jön meg. Ne aggódj és valóban élvezd ki, míg nincs vele gondod. Ja és ne izgulj, ha egyszer meg is jön, lehet, utána hónapokig nem fog, majd megint... szóval ritka, hogy rögtön beáll rendszeresre.
2016. júl. 15. 20:38
 3/3 anonim válasza:
Én is 15 voltam, mikor megjött. Sokat diétáztam akkoriban, talán azért. De ha az megnyugtat menj el egy szimpatikus nőgyógyászhoz.
2016. aug. 2. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!