18éves lány vagyok és fogamzásgátlót szeretnék szedni milyet ajánlotok?
Így van. Ennyit kell mondani. Megvizsgál és kikérdez (családban volt-e trombózis fiatalon, mikor volt meg először, utoljára, milyen a vérzésed) elküld vérvételre (előtte kérhetsz háziorvostól és akkor egy körrel kevesebb) megnézi és felír egyet. Rengeteg fajta van, antiandrogén ha pattanásos vagy, alacsony hormontartalmú ha vékony, alacsony vagy, erősebb ha magas vagy, de még így is lehet hogy más lesz jó. Van hüvelygyűrű (nekem ez van) és van tabletta forma. Utóbbitól én pattanásos lettem...
A görcsöket amúgy nem 100% hogy csökkenti, az csak egy járulékos dolog, nekem pl nem változott csak kevesebb lett mindig.
Teljesen egyedi hogy melyik lesz jó és hogy fogsz-e tőle hízni. Van aki attól hízik amitől a másik nem. Ez személyenként változik hogy hogy reagál rá. Ha ilyesmit tapasztalsz amúgy akkor vissza kell menni és másikat kérni. Nem biztos hogy elsőre meglesz a jó. 2 hónapot legalább kell szedni hogy kiderüljön. Ha érzed hogy hízol, nem szűnnek a mellékhatások a második levél vége felé, akkor csere.
Köszönöm a válaszokat
Hiába veszem be a nospát az algoflex m-et egyik sem hat néha felkelni sem bírok annyira fáj..sokszor hányok is ilyenkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!