Peteérés=erős rosszullét?
Figyelt kérdés
Peteérésem van, 15 nap van hátra a mensimig. A hátam fáj, a hasam görcsöl, émelygek, a fejem fáj. Mindezek már a második napja pedig ezelőtt ilyeneket nem tapasztaltam. Ez normális? Előre köszönöm a válaszokat.2016. júl. 12. 23:37
1/2 anonim válasza:
Elvileg igen, én is futottam már bele ilyenbe, nőgyógyásznál is voltam, de azt mondta, normális, és ha ilyen érzékenyen reagálom le a peteérést, akkor valószínűleg megnőtt az ösztrogénszintem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Én már terhességtől kezdve mindenre gondoltam...De a terhességnek nyilván nincsenek ilyen erős tünetei.
2016. júl. 12. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!