Mi jogon ir Nekem barki ilyen privat uzenetet? Egy egyszeru spiralos kerdesre?
A spirál használata gyilkossághoz vezethet. Mert a megtermékenyült petesejt nem tud beágyazódni – CSAKHOGY az már akkor MAGZAT, vagyis ÉLŐ EMBER embriója. Ugyanaz lényegében, mintha abortuszt csináltatnál, csak itt nem az orvos fogója töri össze a magzatot, hanem a spirál miatt elhal (gyakorlatilag éhen hal), mert nem tud beágyazódni az anyaméhbe. Ezt nem csak katolikusként tudom, misztikus látomásból is tudjuk.
Latomsabol???latomas nelkul is sejtem,hogy kb. Egy 12 gyereket nevelo a 13.at varo,duledezo hazban lako,agyilag 0 emberke....
Egyszerűen ostoba.
Ne foglalkozz vele!
Nem értem, hogy jön össze a katolicizmusa a misztikummal :o Némi zavart érzek az erőben...
tiltsd le, aztán ennyi. Ostoba.
Hat este jol felpaprikazott :D :D
A valaszomra kuldott egy uj uzenetet miszerint nem kell vedekezni,csak a termekeny napokon nem kell egyutt lenni :D :D :D :D
Ahhh...mostmar inkabb vicces.
Nagy az isten allatkertje😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!