Mitől fájhat a mellem?
A hónaljamhoz közel néha kicsit fáj a mellem, nem is fáj, hanem inkább csak érzem..
Tapogatom már több napja, de csomót nem érzek benne
Mi lehet ez? Rossz melltartó? Vagy gyulladás? Kihez forduljak?
Egyszeri vagy sokadszorra érzed? Mert lehet ciklus fájdalom vagy bármi amit írtál. A fájdalom miatt egyébként nem kell megijedni. Nem jelent rákot meg ilyen rémségeket.
Ha nagyon zavar akkor nőgyógyászhoz Menj, de ő se fog tudni mit kezdeni ezzel, ha nem gyulladás okozza.
Nem tudom a ciklusomhoz kötni, pár hete figyeltem meg, azóta meg minden este nyomkodom :-D
Nyomásra fáj, de igazából a másik mellem is, viszont ha nem nyomkodom, akkor a másik mellemen elmúlik, ezen viszont érzem, h ott van...jobban nem tudom kifejezni, mert csak így önmagában nem fáj, csak érzem
Szivacsos melltartót hordok, de nem kifejezetten mondanám push-uposnak
24 vagyok, örülnék, ha nőne, de egy ideje már nem teszi :-D :-(
Arra tudok csak gobdolni, hogy oldalt a metevírő nyomhatja kicsit jobban, ezért ma már nem a legkisebbe csatoltam be
Jajj és általában este érzem, reggel ritkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!