18 szűz lány vagyok. Nőgyógyászhoz küldött a háziorvosom. Arra gyanakszik, hogy be van gyuladva a bal petefészkem. Mire kell számítsak az orvosnál? Sosem voltam még.
A nőgyógyász hüvelyi UH-t fog csinálni és nem hasit...
Teljes manuális vizsgálat is lesz.
Javaslom hogy női orvost keress elsőre, mert azér elviselhetőbb elötte a terpesztés.
Te szegény!Az orvosod sem értem simán fel tudott volna írni egy gyógyszert ami megszúnteti a gyulladást.
Női orvost keres,egyedül menj e az orvoshoz.Ott beszélgetéssel indít az orvos,mond meg hogy még szűz vagy.Az orvos majd mondani fogja mit tegyél,átküldhet a vizsgóágyhoz,ott majd alul le kell vetkőzni ha meg akar nézni.Nadrágot,bugyit le kell venni,zokni maradhat.Az ágy végébe kell fenèkkel lecsúszni,lábtartókra tenni.a lábad a többit az orvos vègzi.Lehet egy ujjal a hüvelyedbe nyúl ès a másik kezèvel a hasad végig nyomkodja és utána hüvelyi uh-t csinál.
Ha nagykorúkènt freemail címed van akkor ezen.a youtubekn le tudsz regisztrálni és tudsz nőgyógyászati vizsgálatról filmet nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!