Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol lehet eros alhasi...

Mitol lehet eros alhasi fajdalom? Mintha a petefeszkeket es a mehet erintene. Nagyon felek!

Figyelt kérdés
2016. júl. 8. 15:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Baratommal utoljara mensi vege utani nap voltam,nem vedekeztunk (tudom h hulyeseg volt) ra,5 napra kezdett jelentkezni,azota is faj (mar tobb mint egy hete)...meg van 1 het amig meg kene jojjon...vizsgaidoszakban vagyok...terhesseg eseten lehet eros alhasi fajdalom,a gyomrom is faj
2016. júl. 8. 16:12
 2/6 anonim válasza:

Az alhasi fájdalom nagyon gyakori a nőknél. Vannak, akiknél a görcsök menstruációval összefüggésben jelentkeznek, míg másoknál a panaszok nincsenek kapcsolatban a havi ciklussal. Menstruációval összefüggő lehet például az endometriózis, a mióma és méhgyulladás.

A fájdalomküszöb mindenkinél eltérő. Néhányan csak igen komoly görcsök esetén jelentkeznek vizsgálatra, de az enyhébb fájdalmat sem szabad feltétlenül bagatellizálni. Ha elmész nőgyógyászhoz mindenben segít!

2016. júl. 8. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a nem védekezés megszakitásosat jelent akkor még annyira nem aggódnék .
2016. júl. 8. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok mindentől lehet, leggyakrabban fertőzés okozta gyulladás, ciszta, de lehet komolyabb, vagy csak a stressztől is. És sajna sok olyan nő van, akinek minden ciklus fájdalmas, mégsem találják okát. Mihamarabb menj el nőgyógyászhoz, az sztk ingyen van, nem kell beutaló se, bár időpontot valószínűleg kell kérni, de ha nagyon rosszul vagy, biztos bekönyörögheted magad.

Ismeretterjesztésként itt egy leírás arról, miképp kezdődik a terhesség, mi hányadik napon történik, mikortól lehetnek terhes tünetek és mikor érdemes tesztelni:

[link]

2016. júl. 10. 17:33
 5/6 Lekri ***** válasza:
Gyulladás, nem terhesség. Lehet, hogy felfáztál (meleg nyárban gyakori), de egy kiadós szex is előidézheti. Kamillás ülőfürdő segíthet. Ha nem múlik, sipirc az orvoshoz.
2016. júl. 12. 15:15
 6/6 YinSu válasza:

Saját magadnak is kreálhatod a stresszel. Nekem volt ilyen. Mivel egyre jobban fájt, egyre jobban féltem, így még jobban fájt, éjjelente már nem tudtam aludni, úgy görcsöltem. Elmentem dokihoz, teljesen átvizsgált, majd mondta, hogy stressz. Hazafelé elmúlt a már hetek óta tartó fájdalom. Szóval ha másért nem, a megnyugtatásért is elmennék dokihoz.

De persze még sok mástól is lehet. Én terhességre nem gondolnék, mert ilyen korán annak még nincs ilyen tünete. Amikor a teszt még nem mutatja ki, lehet fáradtság, mellfeszülés, barnázás... Mindenkinél más. Nekem mindkét terhességem első jele 2 hetesen az volt, hogy olyan álmos voltam napközben, mintha agyonütöttek volna. Egyszerűen aludnom kellett.

2016. júl. 15. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!