Milyen kúrák vannak hüvelygomba megszűntetésére?
Szia.
2 csomag cickafarkfüvet,valamint 2 csomag kamillát(orvosiszékfűvirágzatot) reggel beáztatsz hideg vízbe,majd este zubogásig hevíted,majd leszűröd a teafüvet egy tésztaszűrőn,lehetőleg nagyon sűrű fogún.Ha leszűrted,és van fürdőkádad,akkor a fürdőkádba beleöntöd a teát,és engedsz hozzá olyan meleg,és annyi vizet,ami ha beleülsz derékig ellep,de a szívtájékodat nem érinti még,ebben ücsörögsz egy jó könyvvel 20-25 percet,majd a leszűrt teafüvet még egyszer felöntöd hideg vízzel,amibe még másnap is beleülhetsz.Ezt ismétled 2 hétig,és fújtak a hüvelygombának.A Canesten és társai amellett hogy használnak,ugyanannyi rosszat is csinálnak.Ezt a kúrát akár felfázásra is használhatod.Hasznosabb,mint bármilyen gyógyszer.Ha ez még mind nem elég,olvasd el Maria Treben:Egézség Isten Patikájából c.könyvét.
Üdv:Egy gyógyszerész
Nekem sem akar elmúlni :(
Mindent felírtak már nekem, elhagytam a fog.gátlót, stb.
De semmi.Hihetetlent, h egy "egyszerű" hüvelygombától nem tud megszabadítani az orvostudomány...
Szerintem is nagyon jól hangzik amit a Gyógyszerész aláírásos válaszadó írt, de elméletileg a melegben szaporodnak csak a bacik és nem elpusztulnak, tehát nem ülhetek túl sok ideig a forró vízben. nemde? Hiszen akkor csak még több baci lesz belőle ... Vagy ez hogy van akkor?
És lenne egy kérdésem.. csakmert mindenhol mást olvasok... a 3db-os, vagy a 6db-os hüvelytabletta (canesten) a vényköteles?
Előre is köszi h nekem is válaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!