HPV vírus-sárga folyás? Lehet összefüggés?
Már több mint fél éve tudom,hogy sajnos HPV vírus van a szervezetemben,ráadásul két agresszívebb fajta (16,52). Elvileg legyőzi a szervezet magától is. Mióta kiderült, folyamatosan immunt erősítek vitaminokkal, grapefruit cseppel,gyümölcsökkel,sokkal kevesebb cukrot fogyasztok,havonta csinálok egy grapefruit kúpos kúrát is.
1 hete kaptam meg orvosi tanácsra a 2. hpv vírus elleni védőoltást,orvosi tanácsra és kb 2 hónap múlva még lesz egy. Rákszűrésen,és hpv teszten kb 3 hónappal ezelőtt voltam,amikor rákérdeztem,hogy nem lenne-e esedékes újra egy rákszűrés azt mondta,hogy majd ha a 3. injekciót is megkaptam. Csak az még két hónap... (Egyszer már volt P3-as eredményem,az utolsó P2-es lett)
Pár napja érzem,hogy fáj a hasam,és sárga színű folyásom van. Ameddig nem jutok el az orvoshoz csinálok egy grapefruit kúpos kúrát,de rettenetesen aggaszt hogy mi lehet ez. Szerintetek lehet összefüggés a meglévő hpv vírus és a folyás között?
Egyébként nem akarok minden aprósággal az orvoshoz rohangálni,csak nagyon félek,hogy a hpv elkezdett rossz irányba mozdulni.
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Köszönöm a válaszodat!!!
Kúpot jelent a kúra. 5db-ot. December óta szedem belsőleg a grapefruit kivonatot,mióta kiderült a HPV. Azóta nem voltam beteg,még megfázva sem.
Aggódom mióta van ez a gond. Annak tudatában,hogy majd babát is szeretnék. Egyébként 25 éves vagyok.
Nem,házilag nem merek ilyet készíteni,nehogy valamit elrontsak.
Ezt használom pontosan: [link]
Halvány sárga színű a kúp,ma van a 4. nap,hogy elkezdtem a kúrát,remélem már csak amiatt sárga a betétem,hogy néhány összetevője kiürül.
Azért dokihoz elmegyek,nehogy gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!