Nagyon görcsöl a hasam, mert ma jött meg a menstruációm. De már vettem be gyógyszert, de nem ért semmit. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem múlik el.:S próbáltam lepihenni, de bárhogy fordulok, nagyon rossz. Mindjárt elájulok, esküszöm.
14/L
2016. júl. 6. 12:49
1/3 anonim válasza:
Vegyél be többfélét pl algopyrin és no spa. Vagy Cataflam algo helyett. Ha ez se akkor Menj orvoshoz. Háziorvos is biztos tud adni valamit.
3/3 anonim válasza:
1. ne szenvedj feleslegesen, mert csak generálod a fájdalmat
2. feküdj le felhúzott térdekkel, kapcsolj be valami nyugis zenét, és ARRA figyelj
3. mozogj! - tudom, szmét tanácsnak tűnik de hidd el, használ
4. meleg vizes palack a hasra
5. NE vegyél be összevissza gyógyszereket (nekem Algoflex-M, meg a Cataflam sem használ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!