Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tehetek azért, hogy ne...

Mit tehetek azért, hogy ne legyen ennyire rendszertelen a menstruációm?

Figyelt kérdés

Már kezdtem megszokni, hogy 30-35 napos ciklusaim vannak, bár néha emiatt is fájt a fejem. Mostanában azonban előfordult, hogy 14. napon jött meg és csupán 2 napig tartott, és majd csak a 45. napon jött meg ismét a menzeszem.

13 éves koromban jött meg először, most 18 vagyok.

Miért van ez? Mit tehetek?

2010. ápr. 14. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Dettó így vagyok, csak én már két évvel idősebb vagyok nálad. Egyszer írtam egy netes nőgyógyásznak, és ő azt írta, hogy komoly bajok is állhatnak a háttérben, ezért keressem fel őt, vagy egy másik orvost. Anyumnak szóltam, de cseszik rám, én meg nyaggatni nem fogom, mert nekem is elég kényelmetlen, bár nekem az egészségemről lenne szó, és az SZTK-sokhoz meg félek elmenni.

Szóval ha van lehetőseged valakivel elmenned, vagy bátorságod egyedül, mindefeléképpen megér egy látogatást a nődokinál.

2010. ápr. 14. 18:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez a téma tabu köztem és anya között. Nem beszélünk ilyesmiről, nem si merek,őt meg nem zavarja sztem.
2010. ápr. 14. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!