Mennyi idő alatt fog elmúlni?
Figyelt kérdés
Most van életemben először hüvelygombám (égő,viszkető érzést produkálok odalent illetve van kis folyás) és most fogom használni a Canesten Kombi Uno-t. Ez mennyire hatásos készítmény? Kb hány nap alatt használ (ha használ) mert jövőhéten szombaton fürdeni mennénk... Egyáltalán tanácsos egy ilyen után fürdeni menni?2016. júl. 2. 10:34
1/1 anonim válasza:
Ha időben felfedezted es kezelés, elmulhat a Canestentol. Ha pedig nem, akkor ne fertozz meg masokat, nagyon kérlek. En is ugy kaptam el, majdnem egy évet szenvedtem. Nem tudom megérteni, hogy mennyire felelőtlenség, ha valaki ezt teszi.
A gyulladás miatt te us konnyen felulfertizodhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!