Miért nem jön meg a menstruáciom?
Figyelt kérdés
4 honapja szedem a symicia gyogyszert és most tart a szünet nekem ugy szokot lenni hogy 3 nap szünet a 4. Napon meg jön de nem jön meg. Mindig minden szemet be szedtem majd nem mindig ugyan olyan időben vagy elöbb 15 perccel vagy utobb 15 perccel , de mindig be vettem.3 hete talán beteg voltam és be vettem egy rubofent lehet amiatt ? Volt már valakinek hasonlo ?
Nagyon félek. Köszönöm a segítséget. Bocsánat a helyesírási hibákért de nagyon aggodok.
2016. júl. 1. 16:32
1/4 anonim válasza:
Antibiotikum csökkenti a hatását, én vennék a helyedben terhességi tesztet
2/4 anonim válasza:
Ha gyogyszer mellett nem jon meg, akkor biztos hogy valami problema van. Legjobb esetben terhes vagy, rosszabb esetben hormonalis vagy mas problema. Vard meg a szunet veget, ha nem jon meg addig mire be kellene venned a kovetkezo gyogyszert, menj el dokihoz. Esetleg tesztelj egyet
3/4 anonim válasza:
vegyel egy tesztet es csinald meg. nem ertem miert nem jutott meg eszedbe. legalabb megtudod hogy a terhesseg kizarhato e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!