Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Prolaktin és menstruáció...

Prolaktin és menstruáció probléma 17 évesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Segítsetek kérlek.17éves vagyok és még mindíg nem jött meg az első menzeszem.16évesen dokihoz mentunk majd kiderult hogy Prolaktinom magas (470,29alatt normalis) az agyalapi mirigyem sem jó.7hónapja Bromocriptint szedek es az agyalapi mirigyem normalis es a prolaktinom is (30).De kb 3honapja 30,nem valtozik de nemis jon meg..Borzasztoan felek mivan ha soha nem jon meg vagy en nemistudom..A mellem is egyenlo a 0-val,hegyes mint a 10eveseknek..En ebbe belebolondulok hogy 17evese 10evesnek erzem magam..Raadasul az orvosok sem mondanak nagyon semmit.Barki jar hasonlo cipoben?Egyszeruen csak beszelni szeretnek vele,MIERT nem bir megjonni.Sportolok,egeszsegesen etkezem.Meddig varjak meg?Kerlek ha az ismerosod szomszedod hasonlo cipoben jar/jart vagy tudsz valami nagyon jo orvost aki meg tud valamit kezdeni velem,akkor kerlek ird le.

2016. jún. 29. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
ha van keret magándokira, akkor a mens mentist tudnám ajánlani. ott nagyon profi a csapat.
2016. jún. 29. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen már egy jó ideje tényleg profi magándoki után keresunk ugyhogy koszi az infot!
2016. jún. 29. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Remélem sikerült találni orvost, ha nem akkor Sote 2 Belgyógyászat Endokrinológia ott vannak a legjobb dokik, engem a Prof. Râcz Károly kezelt, ma 10 éve jól vagyok :)
2016. aug. 20. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!