Mi a véleményetek a fogamzásgátlóról?
Vannak jótékony mellékhatásai esetleg?
Hízás, mellnövekedés, bőrre esetleg vmi?
Köszönöm szépen.
18L
Milyen káros mellékhatásai lehetnek a fogamzásgátló tablettáknak?
Kismértékben növelheti a trombózis és az embolia veszélyét. Növelheti a gombás megbetegedések előfordulását. Áttöréses vérzéseket, amenorhoeát (vérzéskimaradást), szív-, érrendszeri panaszokat (pl: magas vérnyomás) egyéb panaszokat (emlőfeszülést, fejfájást) okozhat. A májfunkciós értékeket megváltoztathatja, egyes májelváltozásokat és májban lévő ér elváltozásokat okozhat. Ezek között az elváltozások között a legtöbb igen ritkán fordul elő. Más elváltozásokról, melyek még ritkábbak, nőgyógyásztól érdeklődhet.
Milyen hasznos mellékhatása lehet a fogamzásgátló tabletták használatának?
Csökkenti a méhtest-rák, jó- és rosszindulatú petefészek daganat lehetőségét, petefészek csiszta kialakulását, jóindulatú méhizom daganat a mióma kialakulásának lehetőségét, illetve kialakulását. Csökkenti a vérzéses napok számát 1-2 nappal és a vérzés mennyiségét, az infarktus kialakulásának lehetőségét, a méhen kívüli terhesség veszélyét. Enyhíti a férfi hormon túlműködésre visszavezethető bőrelváltozásokat: zsíros, pattanásos bőr, szőrösödés, férfias hajhullás lehetőségét. Szabályozza a menstruációs ciklust, csökkenti a menstruációs vér mennyiségét.
Azt tudom, hogy véd a nem kívánt terhesség ellen!!!
De hallatom róla ilyeneket is.
Gondoltam hogy tudod :)
CSak ez volt az első gondolatom, de utána belinkeltem a jótékony mellékhatásait is
CSak azért akarsz tablettát szedni hogy nőjjön a melled és hizz egy picit?
Ha igen, jó ha tudod hogy nagyon sok lány alkata nem változik a tablettától semmit
nekem mellem se nőtt,hizni se hiztam,pedig egyiket se bántam volna,két mellméret meg 10 kiló plussz jóljönne...de semmi...
de jótékony hatása h nem esel teherbe...nekem ez épp elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!