A tatai emlőcentrum (Klinikus Bt) mikor van nyitva? Mikor lehet időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Neten nincs időpont, két napja óránként hívom, nem veszik fel. Tudja valaki mikor vannak nyitva?2016. jún. 28. 15:56
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt már megtaláltam, ez csak a gasztroenterológus rész, nem az emlőcentrum. De már ezt a számot is próbáltam, nem vették fel.
2016. jún. 28. 16:04
3/6 anonim válasza:
O, akkor sajnalom... Mast en sem tudok:( Amugy miert kell menned mi a problema?
4/6 A kérdező kommentje:
Találtam egy csomót, amit szeretnék kivizsgáltatni (csinálnak biopsziát is). Röhejes, hogy egésznap nem veszik fel.
2016. jún. 28. 16:12
5/6 anonim válasza:
A feleségem évek óta jár hozzájuk. Még csak nem is említette, hogy nem elérhetőek.
6/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeznéd a feleségedtől a telefonszámot? Hátha megváltozott és a neten még a régi van fent. Vagy éppen nyaralni vannak, franc tudja...
2016. jún. 28. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!