Irány a nőgyógyász?
Köszönöm a válaszokat!
#3: Egészséges életem van, káros szenvedélyek nélkül (tehát nincs benne sem cigi, sem mcdonalds, sem alkohol stb) és mozgok is sokat.
Kb. àprilis óta van ez, előtte azért pontos volt. Ezek sem nagy eltérések, csak nem értem miért lett ez így.
Ez nem rendszertelen menstruáció, hiszen +/- 2-3 napról van szó. Ne nevettess már, hogy ez rendszertelen. Azt várod el, hogy percre pontos legyen...? Ez nem így működik, nagyon ritka az ilyen. Teljesen normális a menstruációd.
19L
Hát, meglehet, hogy az orvosok ennyi eltéréssel még nem nagyon foglalkoznak, mivel rendszertelen menstruáció mellett is általában teherbe lehet esni, ha meg valaki nem akar, akkor felírnak neki fogamzásgátlót, hogy beszabályozza.
Én mégis azt mondom, az egészséges női ciklus 28 napos +/-1 nap. Nekem tinikorom óta szabálytalan volt a ciklusom (főleg rövid, néha hosszabb), két szülés után sem rendeződött. Pár hónappal azután, hogy megváltoztattam az étrendemet, beállt 28 naposra. Szerintem nem véletlen, mivel a pajzsmirigy-alulműködésem is rendbejött.
Kérdező, ha tudsz angolul, olvasd el ezt a cikket, és ajánlom az ezen az oldalon található többi írást is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!