Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 41 napja vérzek és az orvosok...

41 napja vérzek és az orvosok várnak, kétségbe vagyok esve. Valaki volt hasonló helyzetbe? Minden napom maga a pokol.

Figyelt kérdés

2 éve abbagytam a fogamzásgátlót. Kb fél éve beállt a mensim 31 napra pontosan.Eddig volt pecsételő vérzésem de csak félidőbe pár napra. Aztán mensi előtt megjelent 4 nappal màr a barnàzás egész mesiig. Most meg 41 napja folyamatosam vérzek. Tisztasági kevés?betét sok,tampon fáj.Rendes vér és darabos is.Nagyobb séta vagy bevásárlás utáni cipekedés után még erősebb.Nagyon kellemetlem már.Orvoshoz játok.Pajzsmirigyem rendben,szervileg minden oké.Nincs ciszta,nincs mióma se polip,semmi.Vékony a méhnyálkahártyám de mégis vérzek.31 éves vagyok.Nincs gyermekem.2 hét múlva lesz meg a labor-hormon eredményem addig azt mondták várjak. De megőrülök 😢 se fürdeni,se strandra menni nem tudok,minden nap "csomagolom"magam,nem tudok rendesen nemi életet élni 😢2 hónapja szedem az E vitamint mert azt mondták az jó (babát szeretnénk) mit tegyek?

Teljesen kétségbe vagyok esve. Úgy érzem egyedül vagyok ezzel mert a neten se találtam hasonló helyzezet.

41 nap és nem úgy néz ki hogy abba fog maradni 😢

2016. jún. 27. 21:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát beletrafáltál. 1 órája hívtam őket, szabin van :(

Na szép! Addig meg nem baj, hogy szenvedek, nekik mindegy!

Megvárom az eredményt, de még ma elmegyek egy másik dokihoz, hogy mit tudnak segíteni, hogy esetleg legalább a vérzés megszűnjön!

Persze mindezt megint jó sok pénzért, mert az orvos szabin van :(

Köszönöm a választ! Csak reménykedek

2016. jún. 28. 10:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de sejtettem, hogy ez van aháttérben, megedződtem az elmúlt két évben, bár az én dokim ilyen szempontból nagyon korrekt, mindig mondta, hogyha valamiért esetleg nem elérhető, de ilyen ritkán van. Ergam cseppet sem kaptál? Azt szoktak felírni hormoneredmény nélkül is, mert az "csak" méhösszehúzó és vérzéscsillapító. Bár nekem nem használt, de én nagyon érdekes eset vagyok, így nem kell engem alapul venni. De hormonokat ne nőgyógyásszal nézess, hanem endokrinologussal, mert a nődokik nem értenek hozzá, csak s felszínt kapargatjak. Pl pajzsmirigynél nem csak tsh-t kell nézni, hanem t3,t4-re, anti-tpo-t és ezeket a vizsgálatokat normál tsh szint mellett nőgyógyász nem is kérheti, csak endokrinologus.
2016. jún. 28. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Elmúlt (azóta)?
2016. aug. 14. 02:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Szűrésen voltál?
2016. aug. 14. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!