Menstruációs zavar?
Figyelt kérdés
4-napja jött meg de kevés szinte 1-2 tampon is elég lett volna egész napra éjszaka meg annyi se volt h a betéten egy kicsi is legyen most mára meg ugy meg erősödött a menstruáciom érzem h folyik és 3-óra alatt tele vagyok ... Mitől lehet ez?? Most kellene elmúlnia erre most erősebb mint mikor megjött ... Volt már valakivel ez ? Tippek ??2016. jún. 25. 05:44
1/8 anonim válasza:
Szerintem még nem állt be:) nekem is ez szokott lenni. Mikor már azt hiszem,hogy elmúlt utánna egy nappal a java. Ez volt. Pl most osztálykiránduláson :/
2/8 A kérdező kommentje:
8-év alatt nem állna be ?? Votam nemrég nőgyógyásznál semmi elváltozást nem talált .. De lehet hogy hormonzavar ??
2016. jún. 25. 06:15
3/8 anonim válasza:
Nekem 7ev utan allt be. Nem mindenkI szerencses annyira h 2ev utan beáll. Valaki 20eves lesz mire helyreall.
Nekem fel evig fogamzasgatlot adtak. Alacsony hormontartalmut.
Azota max egy napot neha kesik. De mindig pontos 30-31 napos.
Menj el orvoshoz, erdeklodj Nala.
4/8 anonim válasza:
Beszélj orvossal, ha nyugtalanít, de nálam ez előfordul, olyan dolgok befolyásolják, mint a folyadékmennyiség, amit ittál (és amit a szervezeted nélkülözni tud), vagy hogy milyen magas az ösztrogénszinted például.
5/8 anonim válasza:
Egyszeri alkalmon fölösleges parázni. Ha rendszeresen ez van akkor érdemes orvoshoz menni.
A legtöbb nőnek volt már olyan, hogy a jól megszokott menzesze helyett valamilyen furcsaságot észlelt.
Engem is öntött már el a vér 5. napon. Tamponnal és betéttel felszerelkezve elmentem mégtöbb tampont és betétet venni, mert eredetileg azzal számoltam, hogy elég lesz a készletem.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .. Remélem nincs semmi komoly .. Mert még mindig ugyan olyan erős és darabkás a vérzésem..
2016. jún. 25. 21:39
7/8 anonim válasza:
Nem egyforma a vérzés minden hónapban. Előfordulhat, hogy vastagabb volt a méhnyálkahártyád, és az válik most le. Pihenj, feküdj amennyit csak tudsz. Jó ha hűvös környezetben tartózkodsz. Igyál jó erős kamilla és citromfű teákat. Ezek jó gyulladáscsökkentők.
8/8 A kérdező kommentje:
Pont 2- hete voltam nőgyógyásznál akkor mondta hogy 8 mm a méhnyálkahàrtyám.. És 2-hetes késéssel jött meg a menstruáciom lehet hogy ez miatt is van ??
2016. jún. 25. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!