Szerintetek sovány vagyok?
Figyelt kérdés
153 cm, 32 kg. 13/l2016. jún. 22. 20:18
11/16 anonim válasza:
Szia!
En 174 cmmel vagyok 56 kilo..Rengeteg vizsgalaton estem mar tul es mind azt allitja,hogy egeszseges vagyok.Eszem rendesen.Mozgok is eleget.Jol erzem magam.
Csupan ilyen a genetikam es vekonycsontu vagyok.Ennyi.
Lehet nem art neked sem egy kivizsgalas de ha nincs kulonosebb panaszod akkor ne aggodj.Csupan ilyen testalkatu vagy.En ammondoja vagyok meg mindig jobb sovanyan mint koveren!
Udv.:*
12/16 A kérdező kommentje:
De a szuleim nem olyan vekonyak es ez nem genetika. De nem akarok vizsgalatra menni es az edzest is a nyar ota abbahagytam... Es most mar csak 30 kg vagyok de nem tudom miert😱
2016. jún. 26. 21:37
13/16 anonim válasza:
Mondom akkor latogass meg egy dokit.Nem fogsz belehalni.:)
14/16 A kérdező kommentje:
De nem szeretnek orvoshoz menni csak ezert.:(
2016. jún. 27. 10:41
15/16 anonim válasza:
Pedig nem ártana...:)
Lehet kapsz valami étrend-kiegészítőt és minden jó lesz.:)
16/16 A kérdező kommentje:
De jo eroben vagyok es minden fele etelt szoktam enni.
2016. jún. 27. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!