Az normális ha kicsúszik?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap először próbálkoztam a tamponnal strandon, alig ment fel (mini volt) ráadásul alig bírtam menni, leülni benne, sőt vízbe is féltem menni és nagyon fájt..olyan volt mintha kiakarna jönni.szóval amikor vízbe voltam olyan mintha megindult volna a pisi pedig az a vér volt és mintha kicsit kitolta volna..jó, tuti idiótának néztek ez a kérdés miatt.2016. jún. 22. 12:16
1/7 anonim válasza:
Nem toltad elég mélyre, azért érezted. Ha elég mélyre helyezed fel, elvileg nem is érzed, hogy bentvan. Ha szűz vagy még, különösen akkor lehetnek ilyen problémáid, szerintem egy applikátor segíthet a felhelyezésben. De figyelj oda a higiéniára (az applikátort minden használat után mosd le) és hogy kinnlegyen a cérna, nehogy azt is felnyomd.
2/7 anonim válasza:
Fel kellett volna helyezned eleg melyre mert akkor eszre sem veszed hogy ott van.Ha szuz is vagy a minit nyugottan hasznalhatod nem fog artani ne aggodj. Onnan tudod hogy eleg melyre helyezted fel hogy mikor setalsz utana vagy mozogsz vagy barmi vagy nem erzed egyaltalan vagy alig alig erzed hogy ott van es nem kenyelmetlen nem faj mintha ott sem volna
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg nem volt mélyen..:/Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 22. 12:42
4/7 anonim válasza:
Amikor benyúlsz a vaginádba, akkor érezheted, hogy az elején vagy egy erősebb rész, egy izomgyűrűszerű valami. Mögé kell feltolni a tampont, mert akkor nem feszíti ezt a vastagabb, izmos részt és nem érzed. Ha érzed, akkor az azért van, mert nincs mélyen, emögött a vastagabb rész mögött és feszíti szét, ahogy telik meg.
Próbálgatni kell!
5/7 anonim válasza:
Én majdnem az egész mutatóujjamat bedugom a tamponnal, amikor felteszem. Így nem érzem egyáltalán. Próbáld mélyebbre tenni. :)
19L
6/7 anonim válasza:
Ahogy írják, nem volt elég mélyen. Én is az egész mutatóujjamat bedugom, néha érzem is, hogy már nem megy tovább mert ott a méhnyak. Mindenképp tolt beljebb .
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben
2016. jún. 22. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!