Rákos sejtek a méhben. Ez mit jelent? Volt már valakinek ilyen diagnózisa? Mi lett belőle?
Nem rólam van szó, hanem egy kedves ismerősömről, és mióta megtudtam, folyton ezen jár az eszem, hogy hogyan segítsek rajta. Az történt, hogy sokat vérzett, és egy egészségügyi kaparást végeztek nála, és így derült ki a szövettanból. Most kivárási idő van, három hónapot kell várni a nem is tudom mire. Hogy elmúlik?
Olvastam arról már több forrásból is, hogy rákos sejtek mindenkiben megjelennek, de jó esetben a szervezet legyőzi. Bárkiben lehet, akár ebben a pillanatban bennem is, de normális esetben eltűnhetnek, csak ő épp akkor volt vizsgálaton amikor ezek megjelentek.
Nem tudom, hogy biztassam-e, beszéljek róla, vagy hagyjam? Olvastam arról is, hogy a rákos sejteket a glükóz és a szénhidrát táplálja. Nem tudom ,hogy az agyára mennék-e, ha elmondanám amiket én olvastam, de az sem lenne jó érzés ha elhallgatnám, mert lehet ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!