Rákszűrés nem mutatja ki a PCO-t?
Figyelt kérdés
Minden évben járok szűrésre most kért az orvos uh-t és azt írták a papíromra hogy PCO-s aspektusu2016. jún. 20. 11:04
11/13 anonim válasza:
Cukor és inzulin egybe, minimum 3 pontos kell! (utóbbi a legfontosabb mert az IR csak az elsőszobája a cukornak, kezeletlenül cukorbetegség lesz belőle)
Nőgyógyász és endokrinológus kérheti, ha nem akarják akkor magánba csináltasd meg mindenképp.
12/13 A kérdező kommentje:
A papíromon az van hogy PCO aspektusú. Akkor biztos hogy ilyenem van?
Kb 1 éve voltam szűrésen és mondtam az orvosnak hogy 2 menstruáció köztt kisebb vérzéseim voltak. Csináltak rákszűrést vissza mentem 6 héttel később , kiadták a papírt hogy negatív és viszlát. Most is csak azért kellett az uh mert nemvolt jó valami műszer :/
2016. jún. 25. 14:57
13/13 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen 6.1 volt az éhgyomri cukrom. Majd 26.án kell mennem nőgyógyászatra, mondta a háziorvos hogy kérjek cukorterhelésre meg hormonvizsgálatra beutalót
2016. júl. 13. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!