Ki maradhat a menstruáció ha fogamzásgátlót szedek?
Utolsó! Nyilván volt óvszer nélküli szex, hát erre való a fogamzásgátló. :'D
Kérdező! Ha ez az első alkalom, hogy nincs megvonásos vérzés, az még nem gond szerintem. Nézd meg a tájékoztatóban, hogy mit ír erre. De nem hinném, hogy terhes vagy.
Mivel nem írta először a kérdésben hogy első hónapban történt-e ilyen vagy már rég szedi azért írtam hogy óvszer nélküli szexet, mert az első hónapban vagy legalább 2 hétben ajánlják a dokik pont azért mert olyankor még előfordulhat hogy nem hat megfelelően, kimarad emiatt a vérzés, ergo nem jó a gyógyszer és fel kell hívni a dokit, hogy mit tegyen.
7éve szedek gyógyszert és nem alkalmaztunk sem megszakítást sem mást, de csak ha más nem befolyásolta, tudom mire való, de nem csak ész nélkül szexelünk még akkor sem ha fogamzásgátlót szed az ember! Ezt jobb ha tudod! Elkezdésnél és váltásnál mindig kell óvszer legalább 2 hétig! Van aki ilyenkor nem tartja be ezt mert a doki nem is szól vagy csak megszakítást alkalmaz és már kész is baj...
Egyébként ha már rég szeded akkor előfordulhat, ha egymás után 2 ciklusban van ilyen akkor mindenképpen doki, mert már nem jó a tabletta, de tesztelj mindenképpen mielőtt elkezded a következő csomagot, a tájékoztatók is írják hogy ki kell zárni a terhességet ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!