Nők 16 évesen, szóval 18 év alat elmehetne EGYEDÜL nőgyógyászhoz?
Barátnőm szerint nem mehet el pl. anyuja nélkül, mert nem lehet és kész - ezt mondta !
Én 19 éves férfi létemre meg nem tudok erről semmit, de kételkedem elég erősen... tényleg így lenne, szülő nélkül 18 év alatt nő nem mehet el vizsgálatra (pl. nemibetegség feltételezése miatt) ?
Dehogy is.
14 év felett már nem gyerekorvoshoz kell járnia. Miért ne mehetne egyedül?
El. Csak a terhesség megszakítás miatt kell szülő mert abba bele kell ugye egyezni. 16évesen még eseményutánit is felírathat egyedül. Egyéb miatt pedig főleg nem kell szülő 14 felett.
Nemibetegség (STD papír, amit nagyon helyesen teszel! de mond meg neki hogy ha gumi nélkül akarja akkor a papír és fogamzásgátló is kell amiért szintén elmehet egyedül, nem kell ahhoz sem szülő!) miatt amúgy bőr- és nemibeteggondzóba kell mennie, ahová szintén mehet szülő nélkül.
6-os, akkor valamit titkolsz, és aki titkol, az rejteget.
Ott pedig óriási gondok vannak akkor.
"6-os, akkor valamit titkolsz, és aki titkol, az rejteget.
Ott pedig óriási gondok vannak akkor."
Tévedés, nem titkolok semmit, csak megalázónak tartanám a helyzetet.
Ha valaki annyira nem bízik meg bennem, hogy csak orvosi igazolás után hajlandó lefeküdni velem, azzal enm fekszem le, mert egy párkapcoslatban NEKEM alapvetö a bizalom és az ebben az esetben hianyzik, azaz a kapcsolat SZERINTEM nem ér semmit, nem létezik.
HA egy 16 éves lánynál az a gond, hogy úgy váltogatja a partnereit, mint más a fehérnemüt, akkor jogos a kérés.
Emellett ilyen idösen gumi nélkül szexelni nem szabad(na).
Ettöl függetlenül nem tudnám elfogadni, ha ilyen KÖVETELNE a barátom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!