Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Faj a puncim, mitol lehet? SOS

Faj a puncim, mitol lehet? SOS

Figyelt kérdés

Szex utan egeto erzes, de neha kozben is.

Fertozesem tuti nincs, en itt a "problemat" a baratom nagy mereteben latom (21-22cm), nem durva velem (csak annyira amennyire mindkettonknek jol esik), tapasztalt, kenyeztet is elotte rendesen, de neha annyira beleeljuk magunkat (altalaban en, nem o) hogy utana piszkosul eget... Utoljara is, elmentem utana wcre, lattam, hogy rozsaszin a wc papir, nyilvan kidorzsolte a hulyevem oldalat, szerintetek megeri beruhazni egy sikositora vagy mi massal kene probalkoznunk?

2016. jún. 18. 01:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A hossza nagy, de attól még nem feltétlenül dörzsöl ki, kell ahhoz egy vastagság is. Próbáljátok ki a síkosítót. Ha az nem válik be akkor nőgyógyász.

Fertőzés is simán lehet.

Nekem is ez volt, semmi más tünet csak fájó szex. Az orvos megvizsgált minimális gombát fedezett fel. Arra nem volt elég, hogy a tipikus tüneteket produkáljam, de arra igen, hogy gyulladást okozzon és fájjon a szex.

2016. jún. 18. 01:43
 2/6 anonim válasza:
Hasznaljatok síkositót.
2016. jún. 18. 15:25
 3/6 anonim válasza:
Szerintem is simán lehet fertőzés.
2016. jún. 18. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Fertozesre azert nem gyanakszom, mert semmi mas tunetem nincs, "csak" ez, es ez is szex utan, soha maskor, a parom mind szelessegre mind hosszusagra elegge "el van eresztve" de miutan hideg vizzel lehutom magam, enyhul, sot van, hogy el is mulik
2016. jún. 19. 02:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig simán lehet gomba. Nem jár mindig tünettel.
2016. jún. 19. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem "pihentess egy pár napot", esetleg látogass meg nőgyógyászt, hogy nincs-e valami nyálkahártyasérülés, ne adj, valami kis kezdődő gyulladás a méhszály környékén, amit a hossú pénisz piszkálhat. Utána, ha minden rendben, én feltétlenül javasolnám a síkosítót....

Van egy ismerős házaspár,tőlük jól ismerem a szitut, ahol ugyan ez a helyzet, nagy péló, és időnként vérezget az asszonyka. Sajna a hölgy már kezd félni az aktustól, ami mentálisan vezethet hüvelyszárazsághoz is, ami azután csak fokozza a problémát.De ott a hölygynél, a sérülések miatt felülfertőzés is szokott lenni, tricho, gomba.

Tehát sztem mindenképp foglalkozz komolyan a dologgal, mert a sérülés megynyitja az utat más bajoknak is.

Ilyenkor áldom a természetet a 16/4 méretemért....

2016. jún. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!