Lehet tenni valamit a vérveszteség ellen?
Figyelt kérdés
Nekem mikor megvan a menstruációm akkor eszméletlen sok vér távozik belőlem! Ilyenkor fáradt vagyok, ingerlékeny, nincs kedvem semmihez. És kifehéredik a bőröm. Mit tehetnék a sok vérveszteség ellen?2016. jún. 16. 18:04
11/13 anonim válasza:
kieg.: "...súlyos betegség tünete is lehet...", de súlyosabb betegségeket is kiválthat.
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm! ☺😙
2016. jún. 19. 07:52
13/13 anonim válasza:
Ne hagyd, h félelmet keltsenek. Szerintem ne is netezz, ha aggódsz menj orvoshoz, de szerintem tök normális. Nekem mindig nagyon erős volt és járok orvoshoz olykor és minden ok, ja es nem vagyok már kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!