Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek meg fog jönni?

Szerintetek meg fog jönni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Már van szőrzetem mindenhol, a melleim is nőnek már egy ideje. Sokszor hamgulat ingadozásom van. Már körülbelül 2hónapja van fehér folyásom, már egy hónapja körülbelül hetente 4napja görcsöl a hasam(nem tudom, hogy az e miatt van vagy valami más), és tegnap óta van barna folyásom is. Szerintetek meg fog jönni? Ha igen lehet tudni körülbelül mikor? Még a nyáron?
2016. jún. 16. 06:30
 1/3 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy megjön ,de azt ilyenkor még nem lehet megmondani, hogy mikor...
2016. jún. 16. 09:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Megjött az elöbb. Azt nem lehet tudni, hogy ez most már ilyen normális vérzés vagy pár hónapig nem fog megjönni? Betétet szeretnék használni, hány óránként kell cserélni?
2016. jún. 16. 11:59
 3/3 anonim válasza:

Mar a barna folyas is menstruacio.

Eloszor hadznalj csak betetet mert annyira eros nem lesz.En olyan 2 orankent cserelem de ez az erossegtol fugg.

2016. jún. 16. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!