Több egészségügyi problémám is van de anyukám nem foglalkozik vele mit tegyek? (többi lent) 15/L
kb 1 éve hullik a hajam és kiderült hogy gerincferdülésem van meg fehér folyásom ami sokszor nagyon zavaró.Ezeken kívül nemtudom de kicsit fáj a mellem ezt tegnap vettem észre hogy ha megfogom akkor és félek ne hogy valami kiderüljön és el akarok menni orvoshoz de anyám mindig kinevet meg hogy semmi bajom stb.. és állitolag vérszegény és vashiányos vagyok meg ha nem eszek nem látok rendesen és szédülök.(pedig nem vagyok vékony) és egy ideje nem is járok edzésre,nem eszek egészségesen,éjjel-nappal csak a szüleim veszekedéseit hallgatom és anyám az örületbe kerget meg elköltöztünk egy kisebb házba és magánéletem sincs. és érzékeny tipus vagyok és folyton stresszelek.
Neharagudjatok hogy ha valami hülyeséget irtam de kétségbe vagyok esve stb..
15/L
4-es vagyok. Nem vagyok önjelölt doki, de én is éppen olyan problémákkal küzdöttem fiatalkoromban, mint a kérdező. Ha akkor tudtam volna, amit most tudok, és azt ettem volna, amiket most eszem, nem lettem volna depressziós, szorongó, mindenféle nyavalyákkal küzdő tini, és biztosra veszem, hogy máshogy alakult volna az életem. El lehet bagatellizálni a kérdező problémáit, én nem teszem. Információkat adok neki, ha már az anyukája és az orvosa nem veszi komolyan. Ha elkezd olvasni a témában, még meg is gyógyulhat.
Egy kis olvasnivaló:
Igyekeztem könnyen érthető tartalmakat belinkelni, a kérdező korára tekintettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!