Mit gondoltok nagyjából 2-3 hét alatt 6 kgot fogytam, befolyásolhatja ez a menstruációs vér mennyiségét? Terhességi tesztek negatívak lettek!
Figyelt kérdés
Beteg is vagyok, keveset is ittam sajnos. Jóval kevesebb most a vér, mint lenni szokott...épp, hogy olyan lesz a tampon.2016. jún. 13. 17:54
1/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy van összefüggés, igen. Ez szándékos is volt vagy csak a betegség? Törekedj lassítani ezen a templom túl gyors es mint látod a szervezeted mar máshogy reagál a szokásos dolgokra. A hidrataltsag pedig nagyon fontos de gondolom te is tudod mivel kitertel ra, hogy aktuálisan rossz.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt szándékos a fogyás, viszont ez nem a betegséggel függ össze.
2016. jún. 13. 18:12
3/3 anonim válasza:
Nem feltétlen egyértelmű, mar csak a kategória miatt sem, mivel nem az egeszsegbe került hanem a fogyókúrához m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!