Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az egyik kisajak több mint 2...

Az egyik kisajak több mint 2 centivel kilóg, míg a másik normális, mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, még természetesen szűz. viszont mégis az egyik kisajak rettentően kilóg, ráadásul a kilógó rész élettelen, szürke, ráncos, és alaphelyzetben úgy áll, hogy eltakarja az egészet és el kell hajtani, hogy hozzá lehessen jutni magához az egészhez. annyira rosszul érzem magam miatta, örökre szűz fogok maradni, sosem merek majd senki előtt sem levetkőzni. hacsak nincs erre valami megoldás. csak sebészet van? nem lehet hogy esetleg ahogy növök még visszaáll normálisra? vagy akármi? lécci segítsetek
2016. jún. 11. 23:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Nekem se szimmetrikus, sőt ráncosabb és sötétebb ott a bőr, de idáig 3 fiú látta és mind magától azt mondta, hogy nagyon szép puncim van. Pedig nem kérdeztem és nem nyavalyogtam, hogy ugye milyen ronda, meg semmi. Úgyhogy nyugi :)

Ha ápolt vagy, akkor nincs az a kanos pasi, aki ilyen miatt álló farokkal hazarohanna, nehogy szexelhessen egy jót. :D

2016. jún. 12. 19:50
 12/12 anonim válasza:
nekem is ilyen, baratom imadja -> volt szó mutetrol de kikelentette, hogy nem mehetek. :) Hidd el egy normalis pasit nem fog zavarni. Amig teged nem zavar/akadalyoz felesleges ezen ragodni :)
2016. nov. 23. 01:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!