Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? (bővebben lent)...

Mit tegyek? (bővebben lent) normális válaszokat pls.

Figyelt kérdés

szval most jött meg,

de mindig sok van =/ és hát mit tegyek az ellen h ne ázzak át. mmint ezt ugy értem h a suliba. suliba nem mek wc-re mert undorító az a wc.

vagy egy tisztasági kibírja vajon reggel fél8-től délután 13:30ig??

tudom hülye kérdés de normális válaszokat pls

2010. ápr. 12. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kerjel kolcson valakitol egy normalis meretu betetet. Gondolom nem egyedul vagy lany az osztalyban
2010. ápr. 12. 11:54
 2/11 anonim ***** válasza:
tampon+betét
2010. ápr. 12. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Amikor nekem is megjön az első 3 nap nagyon erős..Én ilyenkor használok tampont,és betétet is..Így elég ha csak tampont cserélek sűrűbben,de a betét segít abban,hogy ne ázzak át...Ja! és még valamit.Ne tisztasági betétet használj,mert az nem erre való(ezt inkább folyásra,vagy akkor használd amikor már nincs meg,de még foltot hagy)..használj intim betétet...
2010. ápr. 12. 11:57
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek.

de én nem használok tampont ... =)

2010. ápr. 12. 12:00
 5/11 anonim válasza:
Megértelek, én is utálok otthonon kivűl tampont cserélni, de muszáj néha. Beszereztem kézfertőtlenítő gélt, dm-ben, Rossmann-ban is van, 5-600 ft körüli áron. Így ott a wc--ben le tudod fertőtleníteni a kezed, mielőtt cserélsz. 6 óra sok idő, ha nem is nagyon vérzel, akkor is kell cserélni, eü-i okok miatt. Ajánlom a nagy nedvszívó képességű betétet, tamponnal kombinálva, de egyszer mindenképp cserélj.
2010. ápr. 12. 12:02
 6/11 A kérdező kommentje:

értem =)

köszi=)

2010. ápr. 12. 12:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne tisztasági betétét használj hanem normált. Azt is kell kb2-3 óránként cserélni. Ha utálod awc-t a suliban néhány praktika amivel jobbá teheted a közérzeted: a fertőtlenítő gél jó ötlet előtte utána használd, aztán vehetsz wc- papírülőkét 10 db-os kiszerelésben dm, rossman, gyógyszertár. Ezzel teljesen be lehet borítani az ülőkét és lehúzható nem kell ráülnöd.
2010. ápr. 12. 12:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha sok a vérzésed és tampont nem akarsz, akkor érdemes éjszakai betétet használnod. Kicsit pelenka-érzésed lesz benne, de ez bírja legtovább. Azért jó lenne, ha legalább egyszer cserélnél a suliban is. A betétcseréhez elég bemenned a fülkébe, semmihez sem kell hozzáérned. Az egyik hozzászóló már leírta, hogy lehet a dm-ben kézfertőtlenítőt kapni, nem is drága, ennyit megér az egészséged. A tisztasági betét a mindennapokra ill. tampon mellé ideális, vérzést szerintem úgy fél percig bírna felfogni :).

Amúgy nagyon szomorú, hogy tinilányok ennyire bemocskolják a wc-t, hogy a jobbérzésű társaik már be sem mernek menni. Milyenek lehetnek ezek otthon? Komolyan sajnállak, hogy ilyen igénytelen társaid vannak.

2010. ápr. 12. 12:30
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek=)
2010. ápr. 12. 12:58
 10/11 A kérdező kommentje:

eddig sose voltam ugy suliba amikor megjött.

mindig itthol voltam mivel nagyon fáj és görcsöl a hasam ugy h felsem bírok állni.

meg mindig szurit kapok a hasamba h enyhüljön a fájdalom.

most is kezd fájni a hasam =(

2010. ápr. 12. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!