Mi tortenik velem? Szoval az a helyzet, hogy en egy 13 eves
lany vagyok, de meg nem menstrualok.
Figyelt kérdés
Mar teljesen fejlett vagyok.2,5 eve van feherfolyasom, szorzetem is van mindenhol, hat eleg magas is vagyok,165 cm a koromhoz kepest, de mensim meg soha nm volt. Eros gorcseim is szoktak lenni. Mar hamarosan megjohet?
2010. ápr. 12. 08:10
1/9 anonim válasza:
??? Miert lenne baj? 14 eves korodig boven raersz, manapsag gyorsabban fejlodnek a lanyok, de azert a termeszetnek is vannak torvenyei.
2010. ápr. 12. 08:14
2/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt,csak mar aggodtam:S:)
2010. ápr. 12. 08:17
3/9 anonim válasza:
ne aggódj! nekem is 13 évesen jött meg, ugyanúgy volt, mint veled. régóta volt fehérfolyásom, fejlett voltam, meg minden. aztán egyszer csak megjött. valakinek 16 éves koráig sem jün meg! addig örülj, amíg nem menstruálsz.. (bár nekem is ezt mondták,de én mindig alig vártam h megjöjjön, mert a legtöbb lánynak már megvolt. meg is kaptam: minden hónapban amikor megvan nagyon erősen görcsölök. azt a 6 napot alig élem túl :'( ) na a lényeg h ne izgulj:D mindig legyen nálad betét, ne hogy váratlanul érjen, és használj tisztaságit... akkor át se ázol ;)
2010. ápr. 12. 08:24
4/9 anonim válasza:
Nincsen semmi baj veled:)Nekem is van egy 13 éves lányom...akinek nyáron jött meg a menzesze és december óta...pedig nem!
Majd beáll lassan ...ne aggódj,a szakközépiskolába volt egy osztálytársam akinek 16 évesen jött meg előszőr!A tinédzserambulancián egyébként segítenek...ha gondolod mennj el bátran!!Nekem is van egy 13 éves lányom,neki a nyáron megjött de december óta semmi!
Édesanyádat kérdezted már??Mikor jött meg neki előszőr meg iylenek??A hasigörcs is lehet előjel!
2010. ápr. 12. 08:24
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok ..:)elnézést az ismétlésér....rosszul szerkesztettem össze....meg rohanok :) (kórházi asszisztens!):-D
2010. ápr. 12. 08:26
6/9 A kérdező kommentje:
hath anyunak 14 evesen jott meg...es tisztasagit es hasznalok a feherfolyas miatt...koszonom a valaszokat:D
2010. ápr. 12. 08:30
7/9 anonim válasza:
Nekem 11 évesen jött meg és tökre örültem,mert úgy gondoltam rá,hogy már nagylány vagyok,biológia értelemben nemzőképes,és felnőtt valamilyen szintem.Mondjuk 10-12 napig is tartott az elpő 2 éveben,de tök jó hogy nem mentem vele dokihoz,pár barátnőm elment mert vagy sokáig tartott nekik,vagy rendszertelenül és a hülye doki hormon kezelést írt elő,elég ha annyit mondtam elhízás és fokozott szőrősség lett a vége,nem tudom 12 éveseknél mért kellett igy elsietni a döntést.
16 éves korodig biztos meg fog jönni,szóval nyugi,de mindig legyen már nálad betét is a suliba,mert nekem minden féle előjelzés nélkül jött meg,de az elsőnél nagyon kevés a folyadék mennyisége.
2010. ápr. 12. 13:21
8/9 anonim válasza:
Biztos megjön,nincs veled semmi baj,de a 165 cm a tök normális és már 11 évesen 159 cm voltam és 167 cm-re nőttem meg.Sokszor a külső biológia fejlettség nem függ össze a belsővel,nekem is korán jött meg 2 hónap múlva lettem 11,amikor megjött és volt olyan barátnőm aki magasabb,húsosabb mellesebb volt nálam,pedig én sem panaszkodtam,hordtam a kis topokat,meg 10 évesen már rég szőrős voltam,hál istennek a lábam az ami nem volt és mégis csak 2 évre rám jött nekik meg.
2010. ápr. 12. 13:26
9/9 anonim válasza:
A fehérfolyáspm nekem addig tartott amíg meg nem jött a menzeszem.illetve amíg be nem állt 28 naponként!!Az erős menstruációs görcsök pedig általában az első ygermek születése után....elmaradnak a nők nagyráézsénél:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!