Szerintetek mennyire van károsan a dohányzás a magzatra? Es mik lehetnek a későbbi elváltozások a babáknál?
Az immunrendszert gyengiti, es ami ennek folyamanya, az elo is jon elobb utobb.
Egy pasas beszelt a TV ben par honappal ezelott, es nagyon ki volt akadva a dohanyzos anyakra, hogy megmergezik a sajat gyerekuket. Nikotin mint idegmereg es szen monoxid - ilyesmikrol beszelt.
1.vagyok.
Egy ismerősöm mindhárom terhessége alatt bagózott,látszólag minden oké a gyerekekkel azt leszámítva,hogy állandóan felső légúti betegségektől szenvednek!nincs egy takony-és hurut mentes napjuk!!!!!A legkisebb még allergiás is pár dologra:(((Édes egy anyuka ugye?Ezt nem bírja ki,hogy ne bagózzon!!!!!
Nem értem én a bagós kismamákat / anyukákat. Az, aki elhatározza, hgoy gyereket akart, a gyereke egészsége kéne, hgoy a legfontosabb, legyen, ebben a mai világban, már annyi betegség van, amitől tényleg nem lehet megóvni őket, de legalább direkt nem kéne mérgeznie az embernek a saját gyerekét.
Én sose dohányoztam, viszont a nagyszüleim láncdohányosok voltak, amint elhatározták, hogy gyereket akarnak (apukámat :), mindketten egyik-napról a másikra letették a cigit, és azóta se gyújtottak rá egyszer se.
Ráadásul az a rengeteg pénz, amit cigire költenek, a agyereküktől veszik el, mert lehetne rajta gyümölcsöt, pelenkát, játékot, akármi mást venni, ami hasznos.
Nem akarok én senkit kioktatni, mert mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy együtt tud-e majd élni azzal a tudattal, hogy a gyerek miatta lett beteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!