Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció és edzőtábor. Mit...

Menstruáció és edzőtábor. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Az lenne itt a probléma hogy nekem augusztus első hetében edzőtábor lenne.(karate). Most szeretnék először elmenni hogy versenyezhessek. Csak hogy nekem pont augusztus elsején tuti hogy megjön. Eddig folyamatosan figyeltem a ciklusom és mindíg úgy van hogy 1 nappal jön korábban az előzőnél. Egyszer 2-vel mert akkor idegeskedtem.

Ha nem lenne erős a vérzésem és nem viselne meg akkor esetleg végigcsinálnám. Ráadásul elég megterhelő lesz így is. Nagyon megvisel. Van hogy feküdnöm kell vele és egyszer majdnem elájultam 2.nap. Anyukám is azt mondta hogyha nekem megjön akkor végem van. Egész nyáron ez az egy program lenne. Nagyon szeretnék elmenni! Hogy tudnám egy kicsit legalább előrébb hozni a menstruációmat? 15 évesen mit lehetne csinálni?

Ha sokat stresszelek akkor jön hamarabb esetleg.

De nekem mindig akkor jön meg amikor esetleg valahova menni kéne. Sajnos elég bosszantó.

2016. jún. 8. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásszal kellene feliratnod ilyen tablettát, amit havi előtt 1 héttel kezdesz el, és nem fogsz gorcsolni, a nevét sajnos elfelejtettem, én is sokat gorcsoltem tini koromban.
2016. jún. 8. 20:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak félek hogy ha küzdelem van és a hasamat összeütik akkor még baj is lehet. Napi 3 edzés lesz.
2016. jún. 8. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Herevédő.. viccen kívül..
2016. jún. 8. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Pontosabban női altestvédő :) aikidosok használják általában :)
2016. jún. 8. 21:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak mellvédőt és lábszár védőt lehet használni nekünk.
2016. jún. 8. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem box terèn volt ilyen problemam. Ravoltam kattanva h en majd csusztatom kaptam gyogyszert erre ketszer. (Nem ajanlom mert nekem 9honap es egy mutet ára volt h ujra menstrualjak es ne legyek meddő)

Fogamzasgatlo csak ezert kicsit durva lenne.. az uj orvosom szeme kiugrott h emiatt szednèm. Szoval magneziumot kell szednem menzesz elott 8-9nappal kezdem napi 1-2 szem. (Terhesen is pl ezt szedik gorcsokre) es nekem azota a verzesem is ugyanannyi mindig. Nem gorcsolok. Nem faj a derekam.

En ajanlom probald ki. Masodik honaptol lett nekem sikeres mert nemtudtam h eleinte ajanlott egy hetig 2szemet szednI.

Remelem segithettem.

2016. jún. 8. 22:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Gyógyszert meg nem is mernék használni mert nem tudom hogy mi lesz az eredménye. Csak így természetes úton. De anya azt mondta hogy úgyis izgulni fogok előtte és megjön hamarabb. Ez igaz lehet mert az izgulástól hátha megjön hamarabb.Meg a meleg víz is segíthet talán. Ennyit tudok.
2016. jún. 9. 08:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha meg nem jön meg mégsem, igyál natúr facsart citromlevet. Nekem sokszor bevált, amikor késleltetni akartam fontos napok miatt (pl. vizsga, fellépés, családi ebéd, nyaralás). De még így is gyakran belerondított a programjaimba. Nem is biztos, hogy mindenkinek használ, és ne told el túl gyakran a menzeszed, de ha minden kötél szakad... Egy próbát megér.
2016. jún. 9. 10:09
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó. még nem próbáltam a citromot. csak nekem előrébb kéne inkább hozni legalább 1 nappal. az is nagyon jó lenne
2016. jún. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!