Menstruáció és edzőtábor. Mit tudok tenni?
Az lenne itt a probléma hogy nekem augusztus első hetében edzőtábor lenne.(karate). Most szeretnék először elmenni hogy versenyezhessek. Csak hogy nekem pont augusztus elsején tuti hogy megjön. Eddig folyamatosan figyeltem a ciklusom és mindíg úgy van hogy 1 nappal jön korábban az előzőnél. Egyszer 2-vel mert akkor idegeskedtem.
Ha nem lenne erős a vérzésem és nem viselne meg akkor esetleg végigcsinálnám. Ráadásul elég megterhelő lesz így is. Nagyon megvisel. Van hogy feküdnöm kell vele és egyszer majdnem elájultam 2.nap. Anyukám is azt mondta hogyha nekem megjön akkor végem van. Egész nyáron ez az egy program lenne. Nagyon szeretnék elmenni! Hogy tudnám egy kicsit legalább előrébb hozni a menstruációmat? 15 évesen mit lehetne csinálni?
Ha sokat stresszelek akkor jön hamarabb esetleg.
De nekem mindig akkor jön meg amikor esetleg valahova menni kéne. Sajnos elég bosszantó.
Szia.
Nekem box terèn volt ilyen problemam. Ravoltam kattanva h en majd csusztatom kaptam gyogyszert erre ketszer. (Nem ajanlom mert nekem 9honap es egy mutet ára volt h ujra menstrualjak es ne legyek meddő)
Fogamzasgatlo csak ezert kicsit durva lenne.. az uj orvosom szeme kiugrott h emiatt szednèm. Szoval magneziumot kell szednem menzesz elott 8-9nappal kezdem napi 1-2 szem. (Terhesen is pl ezt szedik gorcsokre) es nekem azota a verzesem is ugyanannyi mindig. Nem gorcsolok. Nem faj a derekam.
En ajanlom probald ki. Masodik honaptol lett nekem sikeres mert nemtudtam h eleinte ajanlott egy hetig 2szemet szednI.
Remelem segithettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!