Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol van ez? Vagy mi ez?

Mitol van ez? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kétségbe vagyok esve..es tudom h nem ebbe a kategóriába tartozik..de talan ebben olvassatok a legtöbben.

Két hete ereztem h faj meg kicsit viszket ott...azt hittem pattanás. Ezert nem is nyúltam hozza..par napra ra hámló seb lett.. Nem tudtam mi.. De elmult hamar.

Azota előjött megint ugyan ott... De..fokozatosan tobb lett... Ahol kezdodik a lábam a hajlatban.. Egy picit kis sebbel indult.. Azota kb 5cemtis nyilt felületi seb van rajta de annyira faj mikor állok ülök sétálok vagy biciklizek h elajulnek... Ezt követve tobb kis hólyag jelent meg a szeméremajkaimon..nem nyúltam hozzájuk..

Azt olvastam h nemi herpesznek ilyenek a tünetei.. De amit nem tudok h a combom hátsó részén is Megjelent seb.. Ugyan olyan mint ott lent..

Tudom..dokihoz kene mennem.. De jelenleg nincs ra módon..

Masnak volt mar ilyenje? Kerlek segitsetek..

Legalabb annyiban... H azt az 5centis sebet hogyan tuntessem el..mert igy semmit sem tudok csinalni.. Gyógyulna..de ahogy lepek..osszedorzsolodik es lejön a seb..ezzel meg nagyobbat csinalva..:((

2016. jún. 6. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

MINEL HAMARABB ORVOSHOZ!!!

Addig meg tehetsz rà koromviràg kenocsot - csakis a hàzi/naturista készitményt. Borogathatod diofalevél forràzatàval is, egyik legjobb természetes antibiotikum. bàr szerintem az orvost nem szabad halogatni!

2016. jún. 6. 16:28
 2/11 A kérdező kommentje:

Leghamarabb is csak jövőhet csütörtökön tudok elmenni..:/

Meg fogalmam sincs h milyen dokinak mutassan ez meg..:/

Annyira gaz ez az egesz.:( azt se tudom h mitol van. Egyszer csak lett :/

2016. jún. 6. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha màr van, akkor inkàbb a mihamarabbi kezelésre osszpontositanék...
2016. jún. 6. 16:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz menjek vele? Vagy hova? Ezt nem tudom://
2016. jún. 6. 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, Nàlatok hogy van. Nàlunk a bor es nemigyogyasz egy kategoria.
2016. jún. 6. 16:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Hat most ezt én sem tudom..

Ugy neztem itt csak bor van. Nemibeteg másik varosban..

Gondolom ha bőrgyógyászhoz megyek max tovabb küld .

Nőgyógyászhoz akartam elmenni..meet a bőrre kb 3hetet kene várnom..addig meg nem tudom Meddig jon tovabb ez a seb

2016. jún. 6. 16:50
 7/11 A kérdező kommentje:

A kis holyagokra vettem telviran krémet..bekentem őket.. De a sebre nemtudom h hasznalna e..:/

Vagy h azzal mit csinaljak

2016. jún. 6. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne tudom mennyi idős vagy, de ha még a szüleiddel laksz, kérdezd meg anyudat, hogy hova érdemes menni. Mindenképpen menj dokihoz, szerintem első körben a nőgyógyász is jó, max átküld bőrgyógyászatra. Jobbulást! :)

19L

2016. jún. 6. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Nogyogyaszhoz amint tudsz. Intim herpeszhez hasonlit.
2016. jún. 6. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Jódozd le a sebeket ameddig nem jutsz el dokihoz. Fertőtleníteni kellene naponta többször.
2016. jún. 6. 22:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!