Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Járt már valaki így hüvely ph...

Járt már valaki így hüvely ph helyreállító kapszulától?

Figyelt kérdés

A patikában a Protexin Gynophilust javasolták pár hónappal ezelőtt.

Most már másodjára járok úgy, hogy gombára jellemző bő, fehér színű kellemetlen szagú folyásom van egy kapszulától.

Járok most egy orvoshoz emiatt(idén ez lesz már a 3. alkalom, hogy gombám van, ha ez tényleg az). A doki másik márkát javasolt, de gondoltam ugyanolyan jó ez is mint az.

Egyszerűen nem értem ezt, hogy miért jön ki a gomba egy ph helyreállító kapszulától. Ráadásul a doki a lelkemre kötötte, hogy menstruáció után az első vérzés nélküli napot követően 1 hétig használjak ilyet.

2016. jún. 4. 07:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem ertem,ha gombad van miert nem irt ki a doki ra valo kezelest?A gombat ki kell irtani nem Gynophilusszal kezelni.Nem hasznaltam ezt soha,de a Canesten nekem gyorsan elmulasztotta a gombat,utanna mar semmi ilyen helyreallito kapszulat nem szedtem.
2016. jún. 4. 07:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Az idei tortúrám így néz ki:

Február 15-én voltam a szokásos éves rákszűrésen és a nőgyogyó talált egy masszív fertőzést is(ő azt mondta, hogy trichomonas, de a kenet amit levett értékelhetetlen lett). A kezelés 1 óra alatt 8 kliont kellett bevennem, és 10 nap klion hüvelykúp. Igazából nem ért semmit a gombásodás ellen(a szájon át bevehető kliontól lett másnapra gombám) és tavalyról megmaradt femifloval egészítettem ki a kezelést.

Utána valamikor tavasszal csak úgy magától lett gombám. Erre 3 napos canestent használtam, de nem ért ez se sokat és a végén már teafaolajos tampont raktam fel éjszakára és az meggyógyított.

Aztán bejelentkeztem a nemibeteg gondozóba, mert a nőgyogyó nem csinál semmi érdemlegeset, csak a kliont írja fel ész nélkül. A gondozós doki mondta, hogy meg kéne erősíteni a flórát, de annyira nem vagyok gazdag, hogy nyakra-főre vegyem ezeket a több ezer ft-os készítményeket. Valószínűleg kénytelen vagyok, mert ami van, azt kidobom, hogy ne is lássam.. Gondoltam jó lesz a Protexin is.

Tegnap volt az első vérzés mentes nap és fel is raktam egy kapszulát. Ma reggelre meg ez a folyás lett belőle. Kb másfél hét múlva kell visszamennem a dokihoz, mert addigra lesz meg a kenetek eredménye amit levett.

Szóval nem ezzel akarom kezelni, hanem a helyreállító kapszulától kijön. Eddig csak ezt a Protexint használtam mást nem, így csak erről van meg a véleményem. 2 panaszos időszak közt egyébként nem volt semmi bajom.

2016. jún. 4. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Valahol olvastam,mondjuken nem probaltam a joghurtba martott tampon hasznalatat,es talasz meg valaszokat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__28228..

2016. jún. 4. 08:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. és ha veszek tejsavat gyógyszertárban, és abba belemártom a tampont és úgy éjszakára bent hagyom?
2016. jún. 4. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg a gyogyszereszt,sajat magamtol nem csinalnam,esetleg azt is megmondhatod hogy a kapszulak neked nem megfelelök.
2016. jún. 4. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!