Szerintetek én sovány vagyok? 13/L
Figyelt kérdés
melbőszég:72cm
csipő:70cm
test súly:42.5kg
magasság:157cm
2016. jún. 3. 22:08
1/12 anonim válasza:
55kg kellene legyél legalább ... Nagyon sokan avagy :/
4/12 anonim válasza:
Egy derékbőséget is megadhattál volna. De szerintem sovány vagy! 5 kilo 10kilo simán felmehetne még!
5/12 anonim válasza:
Azért 55 kgnál kevesebb is lehetne ami jó lenne, én 6 centivel magasabb vagyok, 52 kiló, felnőtt és teljesen normál testalkatom van, nem vagyok vézna, viszont 54 kilóval már éreztem a felesleget. Azért 5-8 kilót feldobhatnál ha nem is többet. Persze egészséges étkezéssel, nem chipset meg kólát kell nyomni:)
6/12 anonim válasza:
13 évesen ez a normális tartomány alsó fele. Kezdj el szépen sportolni és 16 éves korodra bomba alakod lesz.
7/12 anonim válasza:
5, azért érezted a felesleget, mert nyilván semmi izmod.
A kérdező magasságához 60-nal is lehet valaki vékony, csinos, ha nem csak punnyad.
8/12 anonim válasza:
#7 nem mondtam hogy nem lehet több kiló mert akkor már dagadt:D Nem tudom hol olvastátok. Azt írtam le, hogy nem 55-öt mondanék minimumnak mert az enyhe túlzás. Amúgy van izmom, zsír és izom arányom egyforma. Persze az izom több súly, de a kérdező tudtommal sehol sem írta hogy testépítő vagy intenzíven edz:) Mindenkinek annyi kilónak kell lenni amennyivel jól érzi magát, addig amíg az egészségére nem veszélyes. Ezt így nem lehet megmondani senkinek ismeretlenben hogy neked ennyi kell vagy annyi kell. És szerintem én nem is mondtam ezt a hozzászólásomban, de mindegy.
9/12 anonim válasza:
Hát 157-115=42 kg (töketes a súlyod)
Az enyém is kb.ennyi
12/L
10/12 anonim válasza:
Szerintem szép az alakod jol nézel ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!