Terhességi tesztek mennyire megbízhatóak?
Figyelt kérdés
Kb 4 hete voltam együtt a barátommal alapból rendszertelen a mensim de már ideje lenne megjönnie (volt már hogy kimaradt) 2 napja csináltam tesztet és az negatív lett. Szóval 4 hét után már kimutatják?2016. jún. 2. 23:32
1/7 anonim válasza:
Ha kettő is negatív akkor kb kizárható, hogy terhes vagy.
2/7 anonim válasza:
A legtöbb teszt a mensi várható ideje után valamivel mutatja ki. Minél később nézed annál biztosabb. Ha vársz még pár napot és ujra negatív lesz akkor nem vagy terhes.
3/7 anonim válasza:
Aktus után 2 héttel, illetve az elmaradt menstruáció napján érdemes először tesztelni. Ha már több napja késik, akkor ki kéne már mutassa. Minél később csinálod, annál biztosabb.
4/7 anonim válasza:
ennek bőven mutatnia kéne már
a biztonság lókedvéért vegyél még egyet mondjuk egy hét múlva
úgy tudom ritkán mutat téves negatívat, inkább pozitívat mutat ha téved, és mégse terhes az illető
5/7 anonim válasza:
Ez fordítva van, de attól még kb nulla az esélye, hogy terhes legyen(pozitívat csak akkor tud mutatni, ha olyan anyagok kerülnek rá, ami szinte 100%, hogy terhes.tehát az előfordulhat, hogy épp nem olyat pisil és akkor emiatt negatív, annak ellenére, hogy terhes, de olyan nincs, hogy pozitívat mutat és nicns semmi).
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 3. 06:04
7/7 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál csinált hüvelyi ultrahangot nem takált semmit majd a mensim legvégső határa utáni első napon is csináltam egy tesztet az is negatív lett :)
2016. jún. 4. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!